Qui som:

L’empresa ASOCIACIÓ INDUSTRIAL, S.L. (ASINSA), fou fundada al gener del 1994, després de llargs anys d’experiència en el sector del Diamant Industrial. ASINSA produeix per al mercat nacional i per al mercat d’exportació, tot tipus de moles diamantades, eines per a ceràmiques i pastes de diamant per al polit de materials. Els nostres principals actius, d’ASINSA, son els nostres clients i el nostre personal qualificat, junt amb una tecnologia punta, un parc de maquinària específic i uns proveïdors de qualitat, fidels al projecte.


Infrastructura:

Situats a la població de Centelles, comarca d’Osona, a ASINSA disposem d’una superfície de 800 m2 per a les seves instal•lacions. Oficines, taller y magatzems, omplen aquest terra de producció per a oferir un producte de qualitat destinat a la indústria Metall- Mecànica i a l’afilat d’eines de tall per a la indústria de la fusta. Disciplinats amb la qualitat, complidors amb el Medi Ambient i Riscs Laborals, assegurem el futur d’ASINSA.


La producció:

Les Moles en Diamant i Borazon (CBN), les eines amb diamant natural i les pastes per al polit de materials, son les tres línies de fabricació principals d’ ASINSA. Sistemes Informàtics-estudis d’aplicació-premses amb programadors-tornejats en CNC-perfilat i rectificat òptic i un ampli assortit d’útils de verificació, asseguren la qualitat i el prestigi de la nostre firma.